Restaurant de lloguer a Escaldes-Engordany

10.000 € Aquest immoble també es troba en traspàs per: 189.000 €
Aquest immoble també es troba en traspàs per: 189.000 €
Escaldes-Engordany Restaurant
REF29174
--
--
840 m2
No inclòs
No inclòs

Oportunitat

A Escaldes, al centre de Vivand, molt ben comunicat amb diversos aparcaments al voltant, hi ha un restaurant de temàtica medieval en traspàs.
Aquest ampli local d'uns 840 m2 es divideix en 3 nivells, un magatzem en el subsòl, restaurant a peu de carrer i oficines al primer pis.
L'espectacular sala principal d'uns 300 m2 amb el seu mobiliari té una capacitat per a 150 comensals, i altres 100 a la terrassa, tot decorat seguint la temàtica medieval del restaurant. Al centre de la sala hi ha una gran barra de bar en forma d'U, totalment equipada. La distribució permet una bona organització de la sala, especialment per als grans grups.
La cuina al mateix nivell que el restaurant està completament equipada, i tot el subsòl, amb la mateixa superfície que la planta de restaurant, està habilitat com a magatzem amb neveres, congeladors i prestatgeries.
Al primer pis hi ha una zona d'oficines, amb una sala de reunions i una sala diàfana de treball amb diversos despatxos i armaris i, una finestra amb vistes al restaurant.
A més de l'equipament complet de restauració, el local està equipat amb diverses grans televisions, un sistema de so integrat , climatització i sistema de seguretat i vigilància amb diverses càmeres.

Terrassa
Cuina equipada
Aire condicionat
Certificació energètica
Antena parabòlica
Circuit tancat de seguretat
Aparador
A prop de transport públic
Sortida de fums
Alarma

Cercar

MASSANDOR SERVEIS IMMOBILIARIS

Demanar pressupost d'aquest immoble