Visió i Valors

QUI SOM

Visió i Valors


MISSIÓ

Al llarg dels anys hem aconseguit cobrir pràcticament totes les necessitats que el nostre entorn canviant exigeix dins el món immobiliari: guanyar la confiança dels nostres clients, garantir beneficis de les seves inversions, mantenir la seva propietat en estat immillorable i gestionar totes les exigències, també legislatives.

Som a la parròquia de la Massana. El nostre univers de propietats engloba tot el Principat d’Andorra i la base de clients és internacional. La tranquil•litat de ser client nostre, ja que som una empresa de servei global, ens situa en el marc andorrà com a pioners i capdavanters oferint serveis integrals.

VISIÓ

Hem passat de ser facilitadors d’habitatge a proveir i gestionar tot allò que envolta el món immobiliari per als nostres clients. Hem passat d'un mercat nacional amb una clientela que venia a Andorra per unes opcions específiques a oferir la grandesa del nostre país en tots els seus àmbits a un mercat internacional i divers que forma la nova societat andorrana.

La immobiliària pròpiament dita s'ha convertit en una petita part del nostre negoci. Facility Services és el concepte que millor defineix el nostre objectiu. Garantir totes les necessitats immobiliàries de la Family Office és la nostra aposta. La constant evolució del nostre entorn ens fa ser cada dia més proactius en recerca i més innovadors en les estratègies de gestió i de comunicació.

Cobrir totes les exigències d’un mercat en constant evolució, com el del nostre entorn, ens fa ser cauts i la nostra aposta dins la societat cosmopolita que avui és Andorra ens empeny a la internacionalització. Per a un món global, cal una immobiliària de serveis globals.

VALORS

“Massandor, d’acord amb el comportament ètic i responsable assumit en l’exercici de la seva activitat professional, dona ple compliment als compromisos legals i normatius de la vigent Llei 14/2017, del 22 de juny de prevenció i lluita contra el blanqueig de diners o valors i el finançament del terrorisme, així com, a l’estàndard internacional ISO 31000 Gestió dels riscos, que estableix recomanacions en aquesta matèria.”

L'aposta decidida cap a l’excel•lència en el tracte i el servei és el nostre lema. El respecte pel país, pel medi ambient i per les persones fa que ens exigim actuacions cada dia més professionals dins els cànons establerts de transparència, rigor i eficàcia.

L'elecció d'empreses i col•laboradors que comparteixin els nostres valors ens dota d'un potencial augmentat que millora notablement la confiança i la tranquil•litat dels nostres clients.