Origen

QUI SOM

Origen


L’any 1989 Marcel Grau Montané, Toni Armengol Naudi i Joan Gabriel Estany creen la societat Projectes i Inversions, propietària de l’empresa immobiliària que es coneixeria amb el nom comercial de Massandor. Amb l’experiència del Marcel (amb més de 20 anys dins el sector), la visió del Toni i el treball del Joan, juntament amb la Sussi Lage, comencen el nou repte.

La base del negoci era la compravenda i representava el 100% del compte d’explotació. La publicitat es feia mitjançant el boca-orella i puntualment es feien insercions als mitjans escrits espanyols, com ara La Vanguardia.

Com a totes les empreses de l’època, la comunicació era escrita, via fax o per correu ordinari. No es podria entendre avui l’empresa sense parlar de persones com ara Maribel Nadal. La influència en el tracte, la visió i el model de gestió encara avui respiren dins el nostre espai renovat constantment.

L’empresa tenia una planta comercial oberta al públic i un màxim de dues persones que garantien el servei immobiliari. Era l’origen del que, amb el temps, ha esdevingut una gran empresa.