Adossada de compra a Escaldes-Engordany

1.550.000 €
Escaldes-Engordany Adossada Escaldes-Engordany Adossada Escaldes-Engordany Adossada Escaldes-Engordany Adossada Escaldes-Engordany Adossada Escaldes-Engordany Adossada Escaldes-Engordany Adossada Escaldes-Engordany Adossada Escaldes-Engordany Adossada Escaldes-Engordany Adossada Escaldes-Engordany Adossada
REF29205
4
4
465 m2
Inclòs
Terra radiant

Conjunt de cases adossades noves als Vilars

Nova promoció d'habitatges unifamiliars a la zona dels Vilars.

Es tracta d'un conjunt de 9 cases adossades, amb acabats d'alta qualitat i fantàstiques vistes, amb totes les estances exteriors. En una ubicació privilegiada, a 5 minuts amb cotxe del centre comercial i administratiu del País.

Aquest és el primer preu d'aquest conjunt de cases i la descripció és la següent:

Aquestes cases consten d'una superficie construida des de 466 m2 fins a 738m2, unes terrasses d'uns 56 m² fins 179m2 . Distribuït en quatre plantes que estan connectades per un ascensor, amb la distribució següent:

-PLANTA -1: Zona polivalent.

-PLANTA BAIXA: Trobem espai per a quatre cotxes, safareig, local tècnic i un vestíbul que dona accés a l'habitatge

- Planta 1: Des d'aquesta planta s'accedeix a un lavabo, saló menjador i cuina. Cal destacar la llum i sol d'aquestes estades, en disposar el saló d'un gran finestral des del qual es pot accedir a la terrassa de 56 m², com la de 179 m² des de la qual es pot gaudir de fantàstiques vistes i de diverses hores de sol durant tot l'any.

-PLANTA 2: Al primer pis, trobem tres habitacions dobles exteriors i d'espais amplis i dos banys complets amb magnífics acabats.

-PLANTA 3: Al segon pis es troba l'habitació principal, tipus suite, de grans dimensions , i a part, en aquesta mateixa planta, un vestuari , i un bany complet, amb banyera i dutxa . Des de la magnífica habitació es pot gaudir de les fantàstiques vistes a la vall. Pel que fa a qualitats la façana té aïllament tèrmic amb cambra d'aire a l'interior de l'aïllament és amb llana de roca.

Les finestres són d'alumini de la casa Technal, de la sèrie Soleal 75 amb trencament de pont tèrmic, en salons i dormitoris les finestres són oscil·lo batents. Les persianes són d'alumini amb aïllament tèrmic i motoritzades mitjançant polsador.

Pel que fa als paviments els acabats són de sòl porcellànic i parquet de fusta natural.

Els banys de la marca Duravit: plat de dutxa, aixetes termostàtiques i mampares de dutxa en plats de dutxa.

Disposa de calefacció amb sistema d'aerotèrmica i distribució mitjançant terra radiant.

Té instal·lació de domòtiques.

Assolellat
Traster
Aparcament
A prop de transport públic
Ascensor
Doble vidre
Xemeneia
Accessible per a persones de mobilitat reduïda
Armaris encastats
Calefacció
Calefacció Terra radiant
Jardí

Cercar

MASSANDOR SERVEIS IMMOBILIARIS

Demanar pressupost d'aquest immoble