Que fem

QUI SOM

Que fem


Amb el pas dels anys l’empresa es diversifica. Es crea un Departament de Comptabilitat que empeny l’empresa a uns nivells superiors d’ambició, entrant al món de la gestió de comunitats. L’aposta i l’empenta cap al creixement de gestió de patrimonis es desenvolupa en una segona i es crea el Departament de Manteniment.

La nova situació exigeix la incorporació d’una direcció general per tal de modular i encaminar el que avui tots veiem com una empresa de serveis immobiliaris.

Avui els nostres professionals, capitanejats per la direcció general, assoleixen en diversos àmbits els reptes que l’empresa renova constantment. Ens agrada el tracte senzill, la bona feina i sobretot assolir la satisfacció dels nostres clients.

Doncs en l’esquema actual de la societat trobem tres branques molt definides, la pròpia que es el motiu de la companyia, es a dir, al compra-venda i lloguer, amb tot el que comporta, la part de gestió de Comunitats i la part de Gestió privativa i per donar serveis a les tres branques la empresa disposa del departament del manteniment propi. Al llarg dels temps hem aconseguit cobrir pràcticament totes les necessitats que el nostre entorn canviant exigeix dins el món immobiliari: guanyar la confiança dels nostres clients, garantir beneficis de les seves inversions, mantenir la seva propietat en estat immillorable i gestionar totes les exigències, també legislatives.

Som a la parròquia de la Massana. El nostre univers de propietats engloba tot el Principat d’Andorra i la base de clients és internacional. La tranquil•litat de ser client nostre, ja que som una empresa de servei global, ens situa en el marc andorrà com a pioners i capdavanters oferint serveis integrals.