Dúplex de compra a Sispony

780.000 €
Sispony Dúplex Sispony Dúplex Sispony Dúplex Sispony Dúplex Sispony Dúplex Sispony Dúplex Sispony Dúplex Sispony Dúplex Sispony Dúplex Sispony Dúplex Sispony Dúplex
REF29410
3
3
162 m2
Inclòs
Gasoil
Aquest pis dúplex esta en una ubicació privilegiada a la Massana, oferint una experiència de vida excepcional per a qui busqui comoditat, llum natural i vistes panoràmiques. Amb una distribució optimitzada i espais generosos, és ideal per a famílies o aquells que aprecien un estil de vida modern i confortable.

Característiques principals:

1. **Lluminositat i sol tot el dia**: Gràcies a la seva orientació privilegiada, aquest pis està inundat de llum natural durant tot el dia, creant un ambient càlid i acollidor.

2. **Vistes impressionants**: Des de les seves dues terrasses, podràs gaudir de vistes panoràmiques impressionants de l'entorn natural circumdant. És el lloc perfecte per relaxar-se i contemplar la bellesa del paisatge.

3. **Distribució funcional**: Amb tres dormitoris espaiosos, dos banys complets i un bany de cortesia, aquest dúplex ofereix un espai suficient per a tota la família o per rebre convidats. El safareig addicional proporciona comoditat i practicitat.

4. **Zona residencial privilegiada**: Situat en una excel·lent zona residencial de la Massana, gaudeixes de la tranquil·litat i la seguretat d'un entorn familiar, alhora que estàs a prop de serveis, comerços i zones d'oci.

5. **Places d'aparcament incloses**: El pis inclou dues places d'aparcament que es poden tancar com un box, garantint la seguretat dels vehicles i oferint una comoditat addicional per als residents.

Aquest pis dúplex és per viure en un entorn privilegiat, i exclusiu ,envoltat de natura i amb totes les comoditats a l'abast.
Contacta'ns avui mateix per organitzar una visita i descobrir tot el que aquesta propietat té per oferir!

Assolellat
Certificació energètica
Moblat
Aparcament
A prop de transport públic
Places de pàrquing incloses
Doble vidre
Xemeneia
Armaris encastats
Zona verda

Cercar

MASSANDOR SERVEIS IMMOBILIARIS

Demanar pressupost d'aquest immoble

També poden interessar-li els següents immobles: Apartaments, Cases, Locals...

Compra Pis Sispony: 90 m² - 450.000 €
REF29203

Pis molt acollidor ,actualment llogat i envoltat de natura a Sispony .
Toltalment exterior.
Distribuit de la seguent manera.
Ampli menjador amb accès a la terrassa.
Cuina tancada.
Dos dormitoris.
Dos banys complerts...

450.000 €

  • 2 Habitacions
  • 2 Banys
  • 90 m2